Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Íme néhány infó az általunk tutinak tartott horvát kempingekről (2012-2013.)

AutoCamp Selce: Kedves és készséges recepciós, angol, olasz, német nyelv, kicsit szűkös helyek, tiszta mosdók, közel a strand- ami betonplaccos és kissé zsúfolt, Árak (2012-es) 2 felnőtt, 1 12 éves gyerek, 1 lakóautó/áram nélkül: 1. éjszaka: 217 kn, 2.-tól 196 kn (30-27 Euro)
Autocamp Punta Povile (Novi Vinodolski): Az egyik legjobb kemping, közvetlenül a vízparton (na, jó van egy kis szakadék). Tiszta, barátságos és családias, kevés a mosdó, de nincs tülekedés, a recepciósok kedvesek, ingyenes a wi-fi, az öböl vize kicsit hideg, sziklás, de nincs tömeg: Ár (2013) 1. éj:183 kn, 2.-tól 168 kn. az áram 30 kn/nap
Autocamp Draga (Moscenicka Draga): Az egyetlen hely, ahol nem egy térképet adtak, amin meg kellett keresned a helyed,és bolyonghattál, hanem odakísért egy helyes fiú (!)Barátságos, kedves hely, a strandhoz kb. 200 métert kell gyalogolni és átmenni egy úton, a víz nagyon jó, a part azonban a kavicsos részen zíúfolt, a nudista strand felé azonban nem annyira..., a mosdók tiszták és mindig van WC papír. Ár: (2012): 238 kn/éj
Kamp Oliva (Rabac):Barátságtalan recepciós, rossz információ, kicsit átvertek, mert az áramot is felszámolták, pedig nem használtunk, kicsi placcok, nagyon nehéz eligazodni a térkép alapján. A strand kerítésen kívül, kicsit zsúfolt. Nagyon drága hely! Ár: 303 kn/éj.
Kamp Kazela (Medulin):Hatalmas kemping, nagyon jó térképpel. saját partja van, ami nagyon sziklás. Gyengébbek ne próbálkozzanak kijutni egy kis szélben, mert tuti, hogy fennakadnak egy sziklán. A recepció legalább 15 perc séta a tengerparttól, ott a bolt is. Vannak helyben éttermek is, meg medence is. Ár(2012): 225 kn/éj.
Sibinj (Novi Vinodolski): Kicsit zsúfolt, de mindennel jól ellátott kemping, nem túl nagy placcok, de van saját hosszú tengerpartja. az ügyesebbek közvetlenül a vízpartra parkolhatnak. A recepciósok kedvesek. Ár(2013): 142 kn/éj (!)

Ahová be sem mentünk: Medveja (nem segítettek placcot találni), Medulin városi kempingje( csakúgy engedtek be a kempingbe, hogy elvették az igazolványainkat. Még körül sem nézhettünk, máris iratok nélkül maradtunk, aztán nem akarták visszaadni, ott kellett keménykedni, hogy nem akarunk itt maradni, mert nem tetszik a hely. Ja és biztonsági őr van!) 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.