Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

Azt hiszem itt lesz a legjobb ha leírom, milyen is ez a "kemping", hogy aki érdeklődik iránta, az meg tudja ismerni. Nekem az egész fiatalságom ide kötődik. A szívem csücske, ezért elfogult vagyok. Most megpróbálom elfogulatlanul bemutatni Nektek.

Elsőként is hagy ajánljam, hogy a GPS-be ne a koordinátákat írjátok be, hanem azt, hogy Pilismarót, Rév utca - utca közepe. Ugyanis aki koordinátával jött, az mind a Nagy-Öböl keleti partján, a MAHART hajótemetőjénél kötött ki.
Ha térképen megnézitek, a Rév utca "nekimegy" a Dunának. Valóban ezt kell tenni, amíg egészen a partig nem értek. Aztán egy hirtelen jobb-kanyarral befordulni. Közvetlenül mellettetek lesz egy bekerített kemping, a "Könyvtár" nevű műintézménnyel súlyosbítva, ahol jó a hekk és a lángos, viszont egy nyamvadt fa sincs, állhatsz a napra. No, mi ide nem mentünk be, hanem egészen előre haladtunk a sorompóig, amely közvetlenül a magasra emelt vizesblokk mellett van. Itt az van kiírva, hogy "Nomád tábor", hatalmas nyárfák alatt. Jobbra, megbújva a fák között egy másik műintézmény, a Menedék vár minket. Ez az a büfé, amelynek a bérlője kibérelte a tábor területét is és idén üzemeltetni kívánja. Ő "látott most vendégül" minket.
Azt kell tudni erről a területről, hogy ez a falu strandja volt és elsősorban most is az. nem egy zárt, nyugodt kemping. Jó időben itt óriási a nyüzsi. Sokan sátoroznak pl.
Fontos még, hogy a parton kiterjedt üdülőtelep van, az üdülősök is ide járnak le strandolni, vagy akár reggel-este kutyát sétáltatni.
Időnként a kutyák önállóan sétálnak, mint faluhelyen, ebből lehetnek összezördülések.
A vizesblokk a tavalyi szezonban reggel 9-től este 10-ig volt nyitva.
Az ott-alvóknak szoktak ott kulcsot hagyni, de teljesen nyitva nem hagyták eddig. Mivel új a bérlő nem tudom hogy ő milyen szokásokat alakít ki.
Erre az előszezoni alkalomra előszezoni árat kaptunk. Meg vagyok győződve róla, hogy főszezonban más árakat fog alkalmazni.
A vizesblokkban nemenként 3 toalett és 2 zuhany van, mosogató azonban nincs. Kazettát üríteni a WC-be lehet és a szennyvizet sincs hol leengedni. A csapokról nem ivóvíz folyik.
Az egyetlen ivóvizes csap a büfé előtti kerti csap.
Villany van. 3 doboz az oszlopokra szerelve. A rendszer elég öreg és rozoga. Nyáron klímázni biztosan nem lehet (tavasszal se, ugye Iván?).
A Könyvtár nevű büfé mellett van a rév kikötője. Át lehet menni Zebegénybe.
A Tábor melletti utcában van egy kis vegyesbolt, nyáron amire szükség lehet, az van benne.
A strand sóderos, néhol kagylós, ezért cipő, szandál ajánlatos.
Mivel ez a Nagy-Duna, sodrása van rendesen és ha jön hajó, a hullámzás is elég rendes.
Aki pecázni szeretne, az vegye számításba, hogy ez főként strand.
Szezonban messzire el kell húzódni a fürdőzőktől. (Az Óbudai Horgászegyesülethez tartozik).
Az albumomba teszek fel képeket. 


Beküldve: 2017 márc. 06 14:24 írta Döme #49659
Döme profilkép
Az utolsó élményem 2016 augusztusi. A leírtakhoz képest a fejlődés 4 év tekintetében közelít a nullához. Tavaly már nem a "Bandi" üzemeltette, hanem egy vállalkozó szellemű emberke nagy tervekkel. A két meglévő büféhez hozzácsaptak egy Üvegtigris lakókocsis büfét is.... A vizesblokk állapota hosszú évek óta stagnált, talán annyi a fejlődés, hogy éjjelre is nyitva van hagyva (legalábbis amikor csoportosan mi ott vagyunk évi 2-3 alkalommal, akkor nem zárják be) Az áram rendszer akár az őskáosz. Ha nyugalom van, akkor a hely egy kis ékszerdoboz és gyönyörű a panorámája. ...Ha nyugalom van!!! mert az egyre kevésbé elmondható. Vagy a Party menedék nevű becsületsüllyesztő, és vendéglátó egység hív meg valami önjelölt norvég hörgősmetál zenekart :-) vagy egy nagyobb társaság bulizza át az éjszakát mindenkire szrva. Az ivóvízcsap eme büféhez tartozik, és megy a zörgés, ha kempinges vételezne onnan vizet.
A legnagyobb probléma mégis inkább az, hogy a panoráma el lett csúfítva azzal, hogy a Duna melletti első sort végigtelepítették levitézlett lakókocsikkal. Így a panorámás kempinghely már a múlté, mert nem tudsz úgy beállni, hogy ne a lakókocsibontót lásd.....

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.