Fontos biztonsági tájékoztató!

A Truma gázszűrő szűrőcsészéjének cseréje

Tisztelt Ügyfelünk!

Kiváló minőségű termékek gyártójaként a Truma Gerätetechnik GmbH und Co. KG cég számára fontos, hogy abszolút mértékben megbízható és minőségi termékeket kínáljon ügyfeleinek. Minőségbiztosításunk során anyaghibákat fedeztünk fel a Truma gázszűrő szűrőcsészéjének kémlelőablakain. Ez egy előző beszállító hibás feldolgozására vezethető vissza. Ezen anyaghibák következménye az lehet, hogy kontrollálatlanul gáz áramolhat a szabadba a palackdobozon keresztül. Kedvezőtlen körülmények között ez gázlobbanásokat és sérüléseket eredményezhet. Jelen időpontban azonban nem ismeretes számunkra gázlobbanás vagy sérülés esete. A fentiek minden, 2012 januárja óta kiadott szűrőcsészét érintenek.

Az Ön biztonsága és épsége kiemelkedő fontosságú számunkra. Az esetleges kockázatok elkerülése érdekében a Truma cég úgy döntött, hogy a piacon lévő összes szűrőcsészét új megoldásra cseréli. Annak valószínűsége, hogy az anyaghiba Önnél is előfordul, rendkívül csekély. Mégis arra kérjük, végezze el az alábbi óvintézkedéseket:

·         Kérjük, helyezze azonnal üzemen kívül a gázberendezést.

·         Lépjen kapcsolatba a kereskedőjével vagy a Truma céggel és kérje ingyenesen új szűrőcsészéit

·         Cserélje a régi szűrőcsészéket újakra

A cserét maga is gyorsan és egyszerűen elvégezheti. A csere előtt el kell zárni a gázellátást. Csavarozza ezután le a régi szűrőcsészét – mint a szűrőpatron cseréjekor – és csavarozza fel az új szűrőcsészét.

Az új szűrőcsészék az alábbiak szerint rendelhetők meg:

·         Online:  www.truma.com/new-gasfilter

·         Minden kereskedőnél és szervizpartnernél: www.truma.com/dealersearch

Az Önök számára ezen lépésekkel felmerült kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük. Támogatásukat és együttműködésüket előre is szívesen köszönjük.

Amennyiben kérdéseik vannak, kérjük, forduljanak hozzánk, a +49 (0) 89 46 17-20 20 számon.

Tisztelettel,

Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG