Kalandozás szárazon és vízen!

Helyszín: 2151 Fót, Fehérkő u. 6. /a fóti bevásárlóközpontnál levő kiállítói csarnok az M0 - M3 autópálya kereszteződésében

A 2 napos rendezvényen rangos kiállítói kör, a karaván szakma piacvezető gyártók magyarországi márkaképviseletei, illetve importőrei lesznek jelen, kínálatukban mintegy húsz lakóautó és lakókocsi lesz látható. A találkozó a hazai szervízhálózatról, a vásárlás vagy bérlés lehetőségeiről is átfogó képet ad.


Szemügyre vehetik az érdeklődők a legkorszerűbb motorcsónakok, tengeri yachtok és kajakok kínálatát, de a a járműfűtések és járműklimákon át a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatások iránt érdeklődők is kielégíthetik igényeiket.

Motoros hószánok, quadok, sport, és túramotorok széles választékban. Kerékpárok minden korosztálynak.

​A Kalandjárók 2013. találkozója több mint egy kiállítás, egész napos családi kikacsolódás a quad motorozástól a légpuska lövészetig terjedő programakínálatával. 

A parkolás és a rendezvény megtekintése ingyenes !

​ Névjegykártyáját minden kedves látogató beválthatja a Club Karos Spa**** Wellness szállodában felhasználható 30% kedvezményre jogosító kuponra.

Az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre bejelentkező első 100 előregisztrált között egy db 100.000 forintos kedvezményre jogosító utalványt sorsolunk ki, mely felhasználható szintén a Club Karos Spa**** Wellness szállodában.

Bővebb információ: http://www.kalandjarok.com/