Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

„Lesznek nagy találkozások”, és valóban voltak.


Most pedig elérkezett az ideje, hogy a nagy találkozásokból szövődött barátságok megmutassák magukat és példát mutassanak az ifjaknak, vagy felkutassanak újabb „családtagokat”, akár az „amerikai nagybácsit”.

Nem kellett töprengenünk, legyenek-e „Újabb Nagy Találkozások”, mert 2009. novemberében megmutattátok, nagy a Transporter-család és igény van az összejövetelre, egy családi hétvégére!

Az elhatározásban megerősítettek bennünket a dicsérő szavak, a boldog mosolyok, a néha csak egy kacsintással, baráti öleléssel, vagy biccentéssel kifejezett elismerések.

Az elmúlt két évben erősödött a Transporteres társadalom és valljuk be, azóta jobban odafigyelünk ha egy Tranyó közeledik. A szemünk sarkából mindig azt a kis kék-fehér matricát keressük, ami mindannyiunknak kellemes emlékeket juttat eszünkbe és titkon reméljük: a szembejövő barátot lát bennünk és visszaint, visszavillant.

Eltelt két év, ami rengeteg újdonságot, élményt hozhatott Neked, amit biztosan szeretnél megosztani, megmutatni a többieknek. Ehhez ad frankó helyszínt és lehetőséget a II. Transporter Találkozó.

Ha Tranyós vagy, érzed belül, szeptember közepén ott a helyed, a helyetek, hogy ismét megmutassátok magatokat:

Te és a Transportered.

Mi mindent elkövetünk, hogy jól érezzétek magatokat az „Újabb Nagy Találkozáson”!

Szeptember közepén irány Szentendre, Pap sziget!

A találkozó fő napja 2011. Szeptember 17., szombat lesz, de lehet érkezni hamarabb és természetesen maradni tovább is.

Az apropó

Transporter Találkozó

VW T1-T5

2007. október 5-7: Több mint 5.000 VW Transporter látogat el Hannoverbe a VW Haszongépjárművek által szervezett találkozóra.

2009. Magyarország: A T3-tuning.hu egy „össztransporteres” találkozót hirdet!.

VW Transporter: mindenki hallotta már ezt a két szót melynek hallatán nagyjából ugyan az a kép jelenik meg: egy doboz négy keréken. De vajon ismerik-e az emberek őket valójában? Most itt az alkalom, hogy megünnepeljük és megmutassuk ezeknek az autóknak a báját, a sokoldalúságát, a misztikumát.

Élő legenda, vagy a mindennapok része? Egyáltalán van-e a kettő között különbség? Nincs! Itt gurulnak közöttünk évtizedek óta, immáron az ötödik generáció. Mint egy igazi nagy család. És egy család akkor boldog, ha minden tagja összejön és együtt ünnepel. Jöjjön el hát mindenki; a mozdonyorrú T1, a hippibusz T2, a kocka T3, a „rendszerváltó” T4 és a modern T5! Jöjjünk össze, álljunk egymás mellé és mutassuk meg, mennyi erő lakozik egy gépben és gazdáikban. Egy gépben, ami ki tudott emelkedni a szürke szorgos hétköznapokból és már több, mint 60 éve csillan meg fényszórója üvegén párás reggeleken az első napsugár!

Gyere el Te is, és mutasd meg a büszkeséged, a fiatalságod részét, a féltett kincset, barátodat a mindennapokban, társadat az úton. Legyél része a VW Transporter történelmének és segíts megmutatni a világnak, hogy a VW Typ2 sokkal több, mint tucat mázsa vas, némi műanyag és pár tábla üveg.

Engedjük ki a „Tranyó” szellemét a palackból!

2011 Árak-Programok

EZ ALKALOMMAL KIMEGYÜNK A TERMÉSZETBE, AHOL CSALÁDIAS, KEMPINGEZŐS
PROGRAMOKAT SZERVEZÜNK

A találkozó egy hangulatos, árnyas-ligetes kempingben, közvetlenül a Duna parton, külső helyszínen kerül lebonyolításra. 35000 négyzetméter kemping + 35000 négyzetméter strand.

Kapunyitás: 2011. szeptember 17-én, szombaton 08.00-kor.
Kapuzárás: 2011. szeptember 18-én, vasárnap 13.00-kor.
A területre csak Transporterek és LT-k érkezését várjuk.
“Off” parkoló a kempingen kívül.

Belépő 500 Ft/fő, 7-3 éves korig 300 Ft/fő, 3 év alatt ingyenes,
ami 17.-én 08.00-tól 22.00-ig érvényes és tartalmazza a rendezvényen történő részvétel díját, a vizesblokkok használatát és a strandbelépőt.
A belépő egyben Tombola jegy is.
Aki 17-én 22.00 után is maradni szeretne, annak szállásdíjat kell fizetnie.

Szállás árak : mindegy, hogy sátorban vagy Transporterben alszol
+ 1000 Ft/fő, gyerekeknek 7év alatt féláron, 3 év alatt ingyen (csak 17-én éjszakára vonatkozik).
Ez az összeg tartalmazza a frissen felújított wc-k, zuhanyzók használatát, víz és áramfogyasztást, Duna parti kikötő- (motorcsónak, kajak, kenu), 33m X 33m-es, 8000 köbméteres Termálvizes ülőmedence + gyerek pancsoló használati lehetőségét…

Amennyiben nem saját autódban, vagy sátradban tervezel aludni, esetleg szeretnél saját fürdőszobát, bérelhetsz szobát, apartmant, kisházat. Az ezzel kapcsolatos információkat a kemping honlapján megtalálod (www.pap-sziget.hu). Az ilyen szállás foglalását magadnak kell intézned!

2011-es Programok (tervezett, de nem kőbe vésett):
Érkezés
Fotózás
Kipakolás berendezkedés…
Megnyitó
Transporter Olimpia
Transporter Activity
Vetélkedők, élő társasjátékok, hogy emelje a hangulatot és kiderüljön, ki a legügyesebb, vagy legszerencsésebb
Legek: tesztek, Transporterekre leadott szavazatok eredményhirdetése
Tombola
Zene
22:00 tól csendrendelet érvényes
Tábortüzes beszélgetés

Közben folyamatosan:
- Játszótér és aktív gyerekprogramok a kicsiknek. A srácok felügyeletét nem vállaljuk, de mindent megteszünk azért, hogy az aprónép is jól érezze magát, megismerjék és megszeressék a kempingezést, a Transporter életérzést.
Szombaton 10:00 és 18:00 között várja a gyerekeket: Humán vizsga állomás, urgálóvár, trambulin, fedett játszósarok pingpongasztallal, arcfestők, bohóc..
- Támogatók, kereskedők standjai, ahol nézelődhetsz, vásárolhatsz, érdekes dolgokat ismerhetsz meg.
- Büfék a megszomjazott és megfáradt kimerült csapatoknak, a látványtól megszédült látogatóknak.
- Helyben készített gulyás.
- Alkatrész- és tartozékbörze: amit a találkozón részt vevők saját garázsaikból hoznak majd, de legfeljebb annyit, amennyi a harmadik üléssor mögött elfér egy Tranyóban. Itt eladhatod a – nem kereskedelmi mennyiségű – felesleges cuccaidat, amit már nem használsz, ami foglalja a helyet, de másnak értéket jelenthet és segíthet előrejutni szeretett Transporte fejlesztésében.
- Speckó vasak: Különleges Transporterek, melyek megmutatják, mennyi mindenre alkalmas ez a típus, milyen sokoldalúan használják őket a cégek, vállalkozások, vagy éppen a kalandot kereső magánemberek. Különleges haszonjárművek, világot megjárt Typ2 láthatók majd (várjuk a jelentkezőket)

+ Tranyó-kavalkád.
A lényeg: kifejezetten a VW Transportereknek, LT-knek és gazdáiknak rendezett összejövetel, ahol minden tulajdonos büszkén állhat autója mellé, segítve ezzel a VW Transporter kultuszának magyarországi erősítését. Itt megmutathatod, hogy része vagy egy közösségnek, a VW Transporter rajongói táborának. Segítsd a Transporteres hagyományok erősödését, a hazai Transporteres közösségi élet kiteljesedését!

A Transporter Találkozóról bővebben: link

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.