Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

A Levanter Lakóautó Kft. és a Suwenor Kft. tulajdonosai szeretettel meghívják Önt az idei tavasz két kiemelt lakóautós rendezvényére, melyre 2010. április 10-én Budapesten, egy időben, de két helyszínen kerül sor.


LEVANTER Lakóautó Börze
Ahová bárki ingyen elhozhatja és értékesítheti saját lakóautóját. Eladóknak és vevőknek is szakértő segítséget nyújtunk. Bemutatjuk a cég teljes új autó választékát is.
Helyszín: Levanter Lakóautó Kft. telephelye
1149 Budapest, Mogyoródi u. 16-20.
Nyitva: 9-15-ig

SUWENOR Házi Kiállítás
Megtekinthető és meg is vásárolható a cég teljes új és használt lakóautó kínálata.
Helyszín: A Suwenor Kft. új telephelye
1037 Budapest, Jegenye fasor 15/A.
Nyitva: 9-18-ig

Nézzük, milyen előnyei származnak Önnek ebből a szokatlan párosításból?
• Tudjuk, hogy a hétvége elsősorban a családi programok ideje. Ebből az értékes időből mi sem szeretnénk sokat elvenni. Rendezvényeink egy-egy fél napot vesznek igénybe, tehát egy nap alatt mindkettőn részt lehet venni. Ha Ön vidékről érkezik, két legyet üt egy csapásra, hiszen külön előny, hogy csak egyszer kell Budapestre utaznia.
• Ha új vagy használt lakóautót szeretne venni, nem kell körbeautóznia az országot. Az aktuális kínálat jelentős részét, több mint hetven lakóautót nézhet meg élőben, és hasonlíthat össze egymással ezen a két helyszínen, amihez hasonló választék nem volt még Magyarországon. Közvetlenül tárgyalhat az eladókkal, és akár azonnal szerződést is köthet.
• Ha eladni szeretne, tudnia kell, hogy a rendezvények elég nagy publicitást kapnak, hiszen mindkét cég mozgósítja a saját partneri körét, és felhasználja a hirdetési lehetőségeit, ezért összességében sokkal több potenciális vevőre számíthat Ön is.
• Ön akár vesz, akár elad, igénybe veheti mindkét cég szakértő munkatársainak segítségét.
• Ha Ön csak később szeretne lakóautót vásárolni, akkor is érdemes kilátogatnia rendezvényeinkre, mert gyakorló lakóautósokkal találkozhat, beszélgethet, megkérdezheti a véleményüket, ami segítheti Önt a választásban.
• Ha Ön csak később szeretné értékesíteni jelenlegi lakóautóját, akkor is várjuk, mert konkrét információkat kaphat a piaci keresletről - kínálatról, és ez alapján könnyebben és reálisabban meghatározhatja saját autójának értékét.
Elég meggyőző? Nem is érdemes tovább magyarázni. Akit ma Magyarországon érdekel a lakóautózás, az legjobb, ha már most megjelöli a naptárában (telefonjában) az április 10-ét.
Amennyiben több részletet szeretne megtudni a Tavaszi Lakóautó Börzéről, kattintson ide, a rendezvény weblapjára .

Megtudhatja, hogy
• hogyan regisztrálhat, ha eladni szeretne,
• hogyan végeztethet állapotfelmérést,
• hogyan, és mikor fogjuk értesíteni Önt is a használt lakóautó "felhozatalról",
Figyelje az e-mail postafiókját, mert a következő 10 napban folyamatosan küldeni fogjuk Önnek a friss híreket
Önt is szeretettel várjuk mindkét helyszínen. 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.