Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

A T3-tuning.hu egy „össztransporteres” találkozót hirdet!
Lesznek nagy találkozások: Typ2 - T1, T2, T3, T4, T5

2007. október 5-7: Több mint 5.000 VW Transporter látogat el Hannoverbe a VW Haszongépjárművek által szervezett találkozóra.

2009. november 14. Budaörs, AutoExpo Első Magyar ÖsszTranszporteres találkozó.

VW Transporter: mindenki hallotta már ezt a két szót melynek hallatán nagyjából ugyan az a kép jelenik meg: egy doboz négy keréken. De vajon ismerik-e az emberek őket valójában? Most itt az alkalom, hogy megünnepeljük és megmutassuk ezeknek az autóknak a báját, a sokoldalúságát, a misztikumát.

Élő legenda, vagy a mindennapok része? Egyáltalán van-e a kettő között különbség? Nincs! Itt gurulnak közöttünk évtizedek óta, immáron az ötödik generáció. Mint egy igazi nagy család. És egy család akkor boldog, ha minden tagja összejön és együtt ünnepel. Jöjjön el hát mindenki; a mozdonyorrú T1, a hippibusz T2, a kocka T3, a „rendszerváltó” T4 és a modern T5! Jöjjünk össze, álljunk egymás mellé és mutassuk meg, mennyi erő lakozik egy gépben és gazdáikban. Egy gépben, ami ki tudott emelkedni a szürke szorgos hétköznapokból és már több, mint 60 éve csillan meg fényszórója üvegén párás reggeleken az első napsugár!

Minden VW Transportert, gazdáját és rajongóját várjuk 2009. novemberében Budaörsön egy eddig sohanemvolt VW Tranyós happaningre! Gyere el Te is, és mutasd meg a büszkeséged, a fiatalságod részét, a féltett kincset, barátodat a mindennapokban, társadat az úton. Legyél része a VW Transporter történelmének és segíts megmutatni a világnak, hogy a VW Typ2 sokkal több, mint tucat mázsa vas, némi műanyag és pár tábla üveg.

Engedjük ki a „Tranyó” szellemét a palackból!

2009. november. 14.

Budaörs, AutoExpo M1

Bővebb információ: www.transporter-talalkozo.hu 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.