Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

2008. október 19. vasárnap a Levanter Kft telephelyén használt lakóautó börzét tartanak.

Azt tartja a mondás, hogy az ember kétszer örül egy autónak. Először, amikor végre megkapja álmai autóját, másodszor, amikor végre megszabadul tőle. Hát azért reménykedünk benne, hogy a köztes időszak sem telik el örömtelenül, különösen egy lakóautó esetében. Tény, ami tény, használt autót jól eladni nem egyszerű feladat. Persze venni sem!


Nem tudjuk, hogy mennyien vannak olyanok, akik szeretnék eladni a lakóautójukat, nem tudjuk hányan lehetnek, akik vennének. Szintén nem ismert a komoly érdeklődők száma, sőt a kíváncsiakat még csak meg sem tudjuk saccolni, de mindannyiukat várja az

I.LAKÓAUTÓ BÖRZE

A használt lakóautók őszi seregszemléjére (hú, de komolyan hangzik!) cégünk a Levanter Kft. telephelyén kerül sor, melynek címe: 1149 Budapest Mogyoródi út. 16-20. (Hungaroszerviz telep, a Mexikói út sarkánál).

A weblapunkon található térképet az alábbi linkre kattintva nézheti meg: http://www.levanter.hu/eler.php

Az időpont: 2008. október 19. vasárnap, ami minden bizonnyal egy kellemes, napsütéses, őszi nap lesz, legalábbis reményeink szerint, mert a rendezvény főleg a szabad ég alatt fog zajlani.

A Börze 9 és 15 óra között várja a látogatókat. A belépés természetesen díjtalan, mint ahogyan a parkolási lehetőség is, amit a közelben lehet igénybe venni.

Van Önnek eladó lakóautója? Akkor az Ön számára a következőket biztosítjuk a Börzén, ráadásul teljesen ingyen:

Az autó bemutatására alkalmas szilárd burkolatú terület, teljes nyitvatartási időben.

Az autó műszaki paramétereit, felszereltségét, árát tartalmazó 2 db tabló.

2 db szabályos adásvételi szerződés, amit csak ki kell tölteni, és megköthető az üzlet.

Az autó leírását és a fotóit felrakjuk a weblapunk használt autó rovatába.

Kérjen állapot felmérést!

A börzét megelőzően kérhet részletes, az alap járműre és a felépítményre is kiterjedő állapot felmérést, amit szakembereink egyeztetett időpontban, kedvezményes áron végeznek el. A vizsgálatról jegyzőkönyv készül, ami reális képet ad az autó műszaki állapotáról, és támpontot jelent az ár meghatározásában.

A feltárt hibák javítását, az alkatrészek beszerzését partnercégünk, a Hungaroszerviz helyben megoldja.

Ha szeretne többet tudni az állapotfelmérésről, akkor kattintson ide: http://www.levanter.hu/allapot.php

A börzén való megjelenés az eladni szándékozók számára is ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Erre azért van szükség, hogy előzetesen fel tudjuk mérni az igényeket, mert őszintén szólva fogalmunk sincs arról, hogy mekkora érdeklődésre számíthatunk. A telepen kb. 30 lakóautónak tudunk helyet biztosítani, a jelentkezés sorrendjében. Ha eldöntötte, hogy megválik lakóautójától, akkor az alábbi linkre kattintva jelentkezzen most!


Ön venni szeretne? Akkor bizonyára örömmel fogadja az alábbi szolgáltatásokat:

A Börze előtt 3 nappal elküldjük Önnek az eladó autók listáját Műszaki szakértői segítséget vehet igénybe, ami megkönnyítheti a döntést.

Az eredetvizsgálatot azonnal, helyben el tudja végeztetni.

Ha hitelt szeretne igénybe venni, finanszírozási ajánlatot készítünk Önnek perceken belül.

Szintén a helyszínen köthet biztosítást is.

Vásárolhat vagy megrendelhet kiegészítő felszereléseket újdonsült autójához.


Ha Ön lakóautó tulajdonos, de most éppen nem akar eladni, akkor is érdemes eljönnie a Börzére.

Ha ezen a napon vásárol vagy rendel Fiamma előtetőt, elősátrat, kerékpártartót, Telair tetőklímát vagy Teleco műholdas antennát, a beszerelést ingyen elvégezzük Önnek.

Kiváló minőségű, kezelést nem igénylő Winner indító és lakótér akkumulátorok nagyon kedvező áron kaphatók. A megbízhatóságról csak annyit, hogy az új autókat ezzel az akkumulátorral szereljük fel, és a bérautóinkban is ezt a típust használjuk, hibamentesen.

Aki télen is akarja használni a lakóautóját, annak ideje lecserélni a gumikat! Erre is van ajánlatunk. Választhatja a legolcsóbb, vagy a legmárkásabb gumikat, mi ingyen felszereljük az Ön autójára. Ez az ajánlat nem csak a Börze idején él, hanem október 30-ig érvényes.

Ha az autóján javításokat szeretne elvégeztetni, konzultálhat szakembereinkkel, kérhet árajánlatot. Partnerünk a Hungaroszerviz minden típus teljeskörű diagnosztikai és autószerelési munkáit vállalja

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.