Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Egy nem mindennapi lopás ügyében indult nyomozás a Makói Rendőrkapitányságon. Pénteken délután egy 29 éves olasz állampolgár tett feljelentést, hogy a lakóautóját a szeme láttára vitték el a 43-as főút mellől, Makó határában egy parkolóból – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Csongrád Megyei RFK sajtószolgálatától.

Vallomása szerint Aradról indult Szegedre, de mivel nem tudta elolvasni a táblákat, ezért úgy döntött, hogy visszafordul. Makó határában járt már, amikor gázszagot érzett az autóban, ezért egy parkolóban félreállt, de a motort járva hagyta. Hátra ment a fülkébe ellenőrizni a gáztűzhely szelepjeit, miközben azt érezte, hogy a jármű ringatózni kezd. Ekkor vette észre, hogy a lakóbusz mögött megállt egy VW Passat is, ezért kiszállt, hogy megnézze, kik azok. Amikor a VW felé fordult, az hirtelen elindult, de elindult utána a lakóautó is, őt pedig az út mellett hagyták.

Értékek nem voltak a járműben, csak a forgalmi engedély, valamint a férfi néhány váltás ruhája. A Makói Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. Az eltulajdonított lakóbusz körözését elrendelték, valamint a határrendészeti kirendeltségeket is értesítették.

Forrás: MCCC

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.