Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

 
HELYSZÍN:  VASÚTTÖRTÉNETI PARK


KALANDJÁRÓK 2015  3. Karaván, hajó és motortalálkozó ismét a már méltán népszerű Oldtimerek Hétvégéjének programjaival egy időben   2015. április 10. és 12. közöttaz Oldtimer Show társrendezvényeként  kerül megrendezésre a Vasúttörténeti Parkban.

Folyamatosan bővül azoknak a száma, akik egy komfortos lakóautó vagy hajó kényelmét, avagy a motorkerékpár adta szabadságot élvezve,  a  kikapcsolódás kalandos és kötetlen formáját választják. Az Oldtimerek Hétvégéje  rendez-vénycsokor egy helyen, egy időben mutatja majd be, a szabadidős járművek múltját, jelenét és jövőjét.   

BEKÖLTÖZTÜNK!

 

Az idei kalandozásunk a még nagyobb látogatottság érdekében, hogy a külső Víztorony Parkból közelebb költöztünk az oldtimer autókhoz, így idén a KALANDJÁRÓKa belső parkban várja az érdeklődőket.

 

Az „Oldtimerek Show” fő látványossága, az oldtimer autók és motorok új kollekciójának bemutatása lesz a 3.000 m2-es Orient és az 1.700 m2-es West csarnokokban. Az Orient csarnok előtti aszfaltos részen Youngtimer kiállítás kerül megrendezésre. Újdonság lesz a „KGST party” a Víztorony Park területén.   

 

OLDTIMER LAKÓKOCSI ÉS LAKÓAUTÓ BEMUTATÓ

 

Idén az új, modern lakóautók bemutatása mellett szeretnénk kapcsolódni az  Oldtimer Show hangulatához  és a nagyközönségnek bemutatni az elődöket is, és egy oldtimer lakókocsi és lakóautó kiállítást szervezni.

A lakóautós technika szédületes fejlődést produkált az elmúlt évtizedekben. A minden luxussal felszerelt, formatervezett, személyautós sebességgel közlekedő modellek mellett, a valaha volt bumfordi, esetlen, mindent a célszerűségnek és az egyszerűségnek alárendelő, motorizált málhás szekér benyomását keltő modellekre sem árt rácsodálkozni időnként...

Tehát rajta Kedves lakókocsi tulajdonosok, tessék kiásni a hóból az ott szunnyadó kedvenceket, leporolni, fényesíteni, hogy április 10- 12. között az OLDTIMEREK HÉTVÉGÉJÉN a nagyközönség találkozhasson olyan modellekkel, amelyek már részei a lakóautózás történetének.
Célunk ritka és egyedi veterán lakóautók bemutatása, amikkel eddig nem igazán találkozhatott a közönség. Reméljük láthatóak lesznek a kiállításon a luxus modellek mellett az ősök is, melyek a mai szem számára kicsit esetlenek, de nagyon is szerethetők.

 

Forrás: Kalandjárók

 
 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.