Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám

 

Sá-Ra Termál Kemping

2014. november 14-16.

 

Információ:

A hegykői termálvíz igen sok oldott anyagot tartalmazó nátrium-kloridos alkáli-hidrogénkarbonátos jellegű, kissé kemény, fluoridos, kénes gyógyvíz, melynek jelentős a jodid tartalma. 55 °C hőmérséklettel 1434 méteres mélységből hozzák a felszínre.

 A fürdő területéről közvetlen átjárással megközelíthető a kemping. Áramfelvételi lehetőség minden parcellázott helyhez tartozik, általában 6 és 9 helyre jut közös áramelosztó szekrény, a dugaljak egységesen 6A-ra biztosítottak. A kempingben vannak hideg vizes kerti csapok, amik csak vízfelvételre szolgálnak, mert nincs vízelvezetőjük.

 A kempinghez egy téglaépítésű, fűthető vizesblokk, valamint két nyári időszakban működő konténeres vizesblokk tartozik, melyekben zuhanyzók, WC-k és mosdók találhatók.

 Főzési és mosogatási lehetőség a három kempingkonyhában lehetséges, ezek közül téli időszakban csak egy működik, ami fűtött is.

 A kempingben van mosógép, a használatához a recepcióról kell elkérni a kulcsot. A mosógép használati díját kulcs visszavitelekor a recepción kell megfizetni.

 A kempingbe háziállat bevihető.

A kempingben minden vendég a saját lakókocsijában vagy sátrában tud megszállni, kibérelhető lakókocsink nincs.

Megújult a Fertő parti kerékpárút!

2013. év őszén felújították a Fertő parti kerékpárút jelentős részét. 2014-ben így komfortos, kiváló burkolatú kerékpárúton közlekedhettek . Hegykő kedvező fekvésének köszönhetően márpedig számos látnivalót kínál mindazoknak, akik kerékpárral szeretnék bejárni a környéket.

Kedvezményes árak a találkozóra: 

5.500 Ft / egység / éj (két felnőtt és két 14 év alatti gyerek)
4.000 Ft / egység / éj (egy felnőtt és két 14 év alatti gyerek)
1.500 Ft / felnőtt / éj (plusz felnőtt díj)

Az ár magában foglalja a kemping és fűrdő használatát, lakóatuó / lakókocsi díját,  áramhasználatot, valamint az IFA és ÁFA díjait is.

A kemping elérhetőségei: 

Web: www.saratermal.hu
Cím: 9437 Hegykő, Fürdő utca 5.
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 99/540-220


Kerékpártúra.

Túra: „A Széchenyiek útján” (25 km)

 Hegykő-Fertőhomok-Hidegség-Fertőboz-Nagycenk-Hidegség-Fertőhomok-Hegykő

FERTŐBOZ: Gloriette (kilátó), gróf Széchényi Ferenc 1802-ben építette József Nádor tiszteletére, 1943-ban gróf Széchenyi Endre renováltatta, (megközelítése gyalogosan)

 NAGYCENK: Széchenyi Mauzóleum (temető); Széchenyi-kastély

 HIDEGSÉG: XII. századi Árpádkori templom


Borkóstoló.

A borkóstolás – művészet. Bort kóstolni, ízeket, illatokat, zamatokat felfedezni, megtapasztalni valódi élményt jelent minden borkedvelőnek és borhoz értő szakmabelinek egyaránt. A borkóstolás valódi értelme az együttlét öröme és a harmónia, mely a résztvevők és a borok között létrejön.

A bor, mint évezredes nedű mindannyiunk számára mást és mást jelent. Nagyapáink kemény mindennapjait a szőlőkben, a szüret semmivel össze nem hasonlítható hangulatát, jóleső érzést a borász számára, aki egy palack borát ajánlja a látogatónak, meghitt pillanatokat egy kettesben eltöltött estéhez.

Mindezt 15-én szombaton 16 órától kóstolhatjuk a Taschner borházban.

Hatboros poncihter kóstoló falatkákkal,transzferrel 3850Ft/fő.


AutoGyro Repülés

A repülés a Fertőszentmiklósi Meidl reptéren lesz de hogy mi is ez hát…

Elsőre sokan helikopternek hiszik, és van is hasonlóság, a forgószárnyak miatt. Viszont ez a légijármű működési elvét tekintve teljesen más. A forgószárnyakat autorotáció hajtja, ez tartja fent a levegőben a gépet. Az előre haladást a hátul levő motor és az általa hajtott tolólégcsavar teszi lehetővé. A felszálláshoz kell kifutópálya, a leszálláshoz viszont (széltől függően) nagyon kis hely is elegendő lehet.

Az élmény repülés ahol a Fertődi –kastélyt is megnézhetitek madártávlatból 40€/fő/15perc.


Térkép


Jelentkezés:

(A jelentkezési lapot csak bejelentkezett felhasználók tudják kitölteni.)

 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.