Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Hírlevél

2015-01-25

 

Kedves Klub Tagok!

Kocsonya Farsang Találkozó 2015 

Miskolc - Belváros - 2015. február 6 - 8.

Kocsonya Farsang

 

 

Idén hatodik alkalommal szervezünk találkozót a Miskolci Kocsonyafesztivál alkalmából, ami tavaly óta Miskolci Kocsonya Farsang néven kerül megrendezésre. A fesztivál rendezősége idén is rendelkezésünkre bocsájtja azt a belvárosi zárt parkolót ahol eddig is parkolhattunk. Ez a belváros közepén van a fesztiváltól kb 100 m-re. Így a parkolóból könnyedén elérhető minden rendezvény. A parkolóhoz biztosítanak idén is áram csatlakozási lehetőséget (az áramnak és a parkolásnak költségét a helyszínen dobjuk össze). Az áram csatlakozás fűtésre nem alkalmas! A parkolót csak mi használjuk, és kerítéssel körbe van véve, amit kapuval be is tudunk zárni.

Kocsonya Farsang

 

 

A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang 2015. február 5-8. között kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac, népművészeti vásár.
 
Az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg.
 
Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül , ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya is fontos szerepet kap.
 
Programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program található - öt színpadon - , a karneváli hangulatot megidézve, melyek ingyenesen látogathatók. A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozási lehetőséget.
 

Web: www.kocsonyafeszt.hu/
Telefon: (Kerti) 20/529-56-18
Cím: Miskolc, Csengey Gusztáv u. 4.

Bővebb információ és Jelentkezési lap >>>

Beszélhetünk róla >>>


 

Karaván Szalon Kiállítás 2015

Budapest - Hungexpo - 2015. február 12 - 15.

 
 

 

Új időpontban a Karaván Szalon 2015-ben!

2015. Február 12. és 15. között a FeHoVa - Fegyver, Horgászat, Vadászat és a Budapest Boat Show - Budapesti Hajókiállítással egy időben kerül megrendezésre a KARAVÁN SZALON!

 

A 2014-es FeHoVa, és Budapest Boat Show összesen 50.000 természetközeli, természet kedvelő látogatót vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, akiket a szenvedélyük a szabadba szólít. Ebben a színes csoportban találta meg új helyét a KARAVÁN SZALON, mely a 10.000 látogatót vonzó Budapest Boat Show melletti "F" pavilonban kerül megrendezésre.

Nyereményjáték!

Karaván Szalon Nyereményjáték

 

 

A Hungexpóval közösen egy játékra szeretnénk hívni titeket, amiben 100 db Karaván Szalon belépőt osztanánk ki. Annyi a dolgotok, hogy a lenti linkre kattintva a kérdésekre válaszoljatok és az első 50 helyesen kitöltő 2 db belépőjegyet kap.  A belépők bármelyik napon felhasználhatók a kiállítás ideje alatt 

Sok szerencsét és kellemes játékot kívánunk.

Játssz velünk Karaván Szalon belépőkért >>>

Találkozunk a Karaván Szalonon!


 Üdvözlettel: 
 
www.lakoautoklub.hu 

Kövess minket itt is! 
Facebook | Google+ | YouTube

www.lakoautoklub.hu | Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | leiratkozás

 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.