Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!Hol tudom megnézni az esemény részleteit / leírásást?

Az esemény oldalánál alap helyzetben a Friss aktivitások fül az aktív de mellette található egy "Esemény részletei" gomb, amire ha ráklikkelsz, akkor meg tudod nézni az adott esemény pontos leírását és információit. 

 

Hol tudom megnézni, hogy ki jelentkezett?

Az esemény felületénél a megnevezése alatt van egy felirat  "X" Klub tag részt vesz. Erre klikkelve előjön egy lista, hogy kik jelentkeztek az eseményre. 

A jobb oldalon van egy "Résztvevők" box amiben néhány jelentkező avatarja megjelenik. Ha ráviszed az egeret, megjelenik a tag felhasználó neve. A box alján van egy felirat, hogy "Összes megtekintése". Erre a feliratra klikkelve szintén előjön a jelentkezettek listája. 

 
 

Hogyan tudok jelentkezni és visszavonni a jelentkezést?

Az adott esemény borítóképének jobb alsó sarkában található egy "Jelentkezés!"  gomb. 

Erre ráklikkelve előugrik két választási lehetőség: Részt veszek / Nem veszek részt. Ha a "Részt veszek"-re klikkelsz, akkor azzal jelentkezel az adott eseményre. 

Amennyiben később mégsem tusz részt venni az eseményen, vagy meggondoltad magad, ugyanezen a helyen a "Nem veszek részt"-re klikkelve vissza tudod vonni a jelentkezést. 

 
 

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.