Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám
Térkép betöltése...

Nyomi barátom! Sajnos közbejött valami pénteken nem tudunk menni. Le is iratkoztam. De ha úgy alakul szombaton reggel megyünk,de nem ígérem meg. Jó szórakozást,képeket tegyetek fel.

Kérésre utánanéztem vasárnapra 400 cm-re várják a Tisza vízállását. A kemping kb. 550 cm. Tehát aggodalomra semmi ok. Egyébként az első " fecske " tegnap befutott.

vasudvaros Gratulálok Nyomi testvér a létszámhoz. Kívánom érezzétek jól magatokat. 1 évvel ezelőtt
loader
loader
Attachment

Ma is kimentünk ( csak ellenőrzés képen ). Teljesen rendben volt minden, bár nem voltunk sokan talán pár ezren, de a hangulat, és pláne a borok, és a sörök rendben voltak. Aki kihagyja .......lelke rajta! Úgy hogy mindenkit várunk szeretettel .

repi - frissítette a(z) Szegedi Hídivásár 2019 eseményt 1 évvel ezelőtt

Akit érint jó ha tudja sikerült végre kijutnom a kempingbe, és már most működik a termálvizes medence ! Úgy hogy fürdés is lesz. A Tisza most magas, de remélik addig nem jön ki. Nagyon készségesek voltak. Véleményük, és információik szerint addigra megjön a szép idő is.

Szombaton este 8-kor a Dóm előtt Quimby koncert több közt. Mindenkinek ajánlom a részletes program tanulmányozását, mert elég széles a kínálat. Ami nincs benne az esti szalonnasütés a kempingben.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.