Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Regisztráció
Emlékezz rám
Térkép betöltése...
Kiskőrös, 6200 Hungary

Köszi a meghivást,sajnos most mi nem tudunk menni.Érezzétek jól Magatokat. Örülök,hogy NagyPapa már tud találkozóra menni.

vasudvaros Kellemes ünnepet MINDENKINEK 2 évvel ezelőtt
loader
loader
Attachment

Szia! Köszi a meghívást, de sajna nem tudunk menni, ugyan is keresztelő lesz nálunk. Érezzétek jól magatokat. Jutka, Rudi

Köszönöm István a meghívást, de Olah80 Robival Kremsbe megyünk a hosszú hétvégén. Nagyon jó pihenést Nektek, vigyázz Miki Papára!

Kedves Barátom! Köszönjük a meghívást, de sajnos nem lehetünk ott Veletek családi programok miatt. Azt kívánjuk töltsétek kellemesen az időt NagyPapáékkal és mindazokkal akik még csatlakoz Hozzátok! Mi pedig Krisztával az ünnep alkalmából majd töltjük a báránykát, hogy ne maradjunk ünnepi hangulat nélkül.
Üdvözlettel: Kriszta & Csaba

Köszi Nyomi, nem lenne ez rossz, szívesen mennénk is, de csak osztódással tudnánk megoldani már más progink van. Majd legközelebb! Érezzétek jól magatokat! (A Fortuna étteremben jó a pacal!...meg a többi is.)

HajduZoltan Mi sem tudunk menni most.A családdal ünnepeljük a husvéti ünnepeket.Érezzétek jól magatokat. 2 évvel ezelőtt
loader
loader
Attachment
horvathpapa Áldott és szeretetben bővelkedő boldog húsvéti ünnepeket kívánok! 2 évvel ezelőtt
loader
loader
Attachment

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.