Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Másik Klub tag profiljának áttekintése (fotó, videó, egyéb infó)

Ha kíváncsi vagy egy másik Klub tag aktivitására, fotóira, videóira az oldalon, akkor először is keresd meg a Klub tagot akire kíváncsi vagy. Ennek több módja is van.

Ha valahol az oldalon éppen látod a nevét kiírva, pl. fórumban, aktivitás falon, bejelentkezettek között, stb, akkor kattints rá a nevére és ezzel egyből az ő profiljához jutsz el.

A másik, hogy ha a Klub tag keresőjét használod. Ezt a "Közösség" menüpont alatt a "Klub tag keresése" menüponttal éred el.

A Klub tag kereső résznél több feltétel alapján is lehet keresni. A legegyszerűbb, ha a keresendő nevet beírod a megadott mezőbe és megnyomod a Keresés gombot.

Ekkor leljebb kilistázódnak a keresésnek megfelelő klub tagok nevei. Több név akkor jelenik meg, ha a klub tag nevének csak egy részletét írtad be és az adott szó több tag nevében is szerepel. Itt már csak annyi dolgod van, hogy a keresett Klub tag nevére kattints rá és máris a profiljában találod magad.

Ha még nem vagytok ismerősként megjelölve egymásnak akkor a név mellett az "Ismerősnek jelölés" gomb jelenik meg. Egyébként pedig a "Mégsem ismerem" gomb, aminek megnyomásásval vissza tudod vonni az ismertséget az adott taggal szemben.

Az "Üzenet küldés" gomb megnyomásával privát üzenetet tudsz küldeni a Klub tagnak. Ezt az üzenetet csak ti látjátok.

A borító kép alatt található néhány információs gomb a tagról. Minden felirat mellett van egy szám ami az adott infó darabszámát jelenti amit a felirat takar.

- Ismerós:  a tag ismerőseit lehet kilistázni.

- Kép: a tag által feltöltött képeket lehet megtekinteni albumok szerint.

- Videói: a tag által feltöltött videókat lehet megtekinteni.

- Eseményei: a tag eseményeit lehet megtekinteni amiket éppen szervez.

- Aktivitásod: alapértelmezetten ez az aktív így leljebb az aktivitások láthatóak.

- Tetszik: a tag profilját ennyien tetszikelték (de szép magyar szó ez).

- Magamról: a tag által megadott infókat lehet megtalálni.

- Hozzászólok: itt a tagnak tusz írni az aktivitás falára. Ezt minden klub tag tudja olvasni aki be van jelentkezve.

Ha leljebb görgetünk, akkor a tagnak az aktivitásait lehet megtekinteni. Itt csak az általa érintett aktivitások láthatóak.

Hozzá kell tenni, hogy nem feltétlen lát minden tag ugyanúgy mindent a másikról, hiszen minden résznél be lehet állítani, hogy ki láthassa az adott aktivitást, fotóalbumot, videót, stb. Ha valaki csak az ismerőseinek teszi lehetővé az elérhetőséget, akkor a többiek nem látnak belőle semmit.

A borítókép felett mindig van egy menüsor ami a te saját profilodra vonatkozik és nem a látható tagéra.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.