Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

Fotóalbum létrehozása és fényképek feltöltése

1. Miután bejelentkeztél az oldalra, a Közösség menüpont alatt megjelennek további menüpontok. Klikkelj a "Profilom megtekintése" gombra.

 

2. Ekkor megjelenik a saját profilod. Itt a "Fotó" gombra kell Klikkelned.

 

3. Előjönnek a fotóalbumaid, ahol a jobb felső résznél a "Kép feltöltése" gombra kell klikkelned.

 

4. A képfeltöltése ablakban két lehetőséged van. Alap esetben az új album létrehozása az aktív. Itt be kell írnod az album nevét, amibe majd a képeket szeretnéd feltölteni. Ezután az ablak jobb alsó sarkában klikkelj a "Fájlok hozzáadása" gombra. Ha nem új albumot szeretnél létre hozni, hanem egy meglévőbe feltölteni, akkor a felső részen kattints a "Hozzáadás meglévő albumhoz" gombra és ott válaszd ki azt az albumot ahova a képeket fel szeretnéd tölteni.

 

5. A felugró ablakban ki kell választani a képeket amiket fel szeretnél tölteni. Egyszerre több képet is fel lehet tölteni, nem kell egyesével bajlódni vele. Több kép feltöltéséhez kattints az első képre, aztán a "SHIFT" billentyűt nyomva tartva kattints az utolsó képre. Így kijelölted a képeket. Egy felhasználó maximum 200db képet tölthet fel naponta. Ezután nyomd meg a "Megnyitás" gombot az ablak alján.

 

6. Ekkor elkezdenek a képek feltöltődni a szerverre. Ezt láthatod is, úgy, hogy mikor egy kép fel van töltve, akkor megjelenik a bélyegképe. Várd meg míg minden kis kép megjelenik. Ez hosszú időt is igénybe vehet, attól függően, hogy milyen gyors az interneted sebessége, valamint, hogy mekkora méretű képeket töltesz fel.

 

7. Ha minden kép feltöltődött, megjelenik az ablak jobb alsó részén két gomb. Amennyiben még szeretnél további képeket hozzáadni, a "További fájlok hozzáadása" gombot nyomd meg, de ha már nem szeretnél több képet hozzáadni, akkor az "Album megtekintése" gombot.

 

8. Ezzel az albumod el is készült és a képek is fel lettek töltve. Ha szeretnél további információkat hozzáadni akkor kattints az "Album szerkesztése" gombra.

 

9. Itt meg tudod változtatni az album nevét., tudsz hozzá helyszínt megadni, leírást írni hozzá, valamint be tudod állítani, hogy ki láthatja az albumodat és ezzel a benne lévő képeidet.

- Nyilvános: Bárki láthatja aki az oldalra feljön.

- Regisztrált tagok (alapértelmezett beállítás): Csak a Klub regisztrált tagjai láthatják, ha belépnek az oldalra.

- Ismerősök: Csak azok látják akiket felvettél ismerősnek és vissza is igazolták, hogy ismernek téged.

- Csak én: Senki más nem tudja megnézni csak te.

 

10. Ha mindennel kész vagy, nincs más dolgod, mint megnyomni a "Mentés" gombot és ezzel el is készült a fotóalbumod. Természetesen bármikor további képek hozzáadhatók később is vagy akár a beállításait is bármikor meg tudod változtatni, ha szeretnéd.

Ma

2024. március 29. péntek
Auguszta napja van
Napkelte: 05:23-kor,
Napnyugta: 18:09-kor.
Kos
Holnap Zalán .

Fórum

A fórum nem elérhető

Apróhirdetés

Ponyva beállóhoz 6x8m
(Eladó / Egyéb)

noimage

Ducato fülke szőnyeg eladó
(Eladó / Felszerelés)

Ducato fülke szőnyeg eladó

Roller Team Granduka 64
(Eladó / Lakóautó)

noimage

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.