Üdvözlünk téged Vándor,

egy Önszerveződő, Szabad és Nyitott, Baráti társaságban, a Magyar Lakóautó Klub-ban!

20 éves Jubileumi Találkozó - Cserkeszőlő

Bár a nyár lassan de végérvényesen elmúlik, a lakóautósok és lakókocsisok tábora kezd magához térni a válság okozta dermettségből ami az idei évet jellemezte.

Természetesen cégünk sem akar akadályt gördíteni e meglehetősen szokatlan időben érkezett "tavaszi" zsongás útjába ezért úgy döntöttünk hogy idén is megrendezzük a szokásos őszi házi kiállításunkat.

Hogy miért érdemes az érdeklődőknek október 9-10-én meglátogatni cégünket?

Mert megtekinthető lesz cégünk teljes használtautó flottája és megtekinthetők illetve kedvezményesen megrendelhetők lesznek a cégünk által magyarországon képviselt márkák az Adria, Chausson, Bürstner, Niesmann-Bischoff és Concorde 2011-es járművei. Az Adria márka új a kínálatunkban és máris erőteljes érdeklődést tapasztalunk a márka járművei iránt. Düsseldorfban volt az Adria Sonic fullintegrált lakóautó világpremierje amely a Vision sorozatot váltja amely jelentős sikereket ért el a piacon és látva utódját nem kétséges ez a modell is sikerre van ítélve.

Megérkeztek a 2011-es járműpark prospektusai.
Amennyiben kérdésük van szakembereink a teljes hétvégén állnak rendelkezésükre, válaszolnak kérdéseikre illetve segítenek eligazodni a lakóautó és lakókocsi elrendezések típusok és márkák rengetegében.

Kedvezményes alkatrész vásárt tartunk ügyfeleink részére. Alkatrészekkel és javítással kapcsolatos kérdéseire szakembereink Bihariné Kiss Viktória és Bihari Attila álnak rendelkezésre.

Nyitvatartás: október 9-10 szombat, vasárnap reggel 9-től délután 4 óráig várjuk kedves ügyfeleinket.

Címünk: 1184 Budapest Jegenye fasor 15/A (Berger telep)

Tisztelettel: Suwenor Kft.

Partnereink:

Egyedi lakóautók gyártása. Lakóautók szervizelése, átépítése, felújítása.